mediculmeu.com - Ghid medical complet. Sfaturi si tratamente medicale.  
Prima pagina mediculmeu.com Harta site Ghid utilizare cont Index medici si cabinete Contact MediculTau
  Ghid de medicina si sanatate  
Gasesti articole, explicatii, diagnostic si tratament, sfaturi utile pentru diverse boli si afectiuni oferite de medici sau specialisti in medicina naturista.
  Creeaza cont nou   Login membri:
Probleme login: Am uitat parola -> Recuperare parola
  Servicii medicale Dictionar medical Boli si tratamente Nutritie / Dieta Plante medicinale Chirurgie Sanatatea familiei  
termeni medicali


Psihiatrie
Index » Boli si tratamente » Psihiatrie
» Pacientul neglijat

Pacientul neglijatUnul dintre rolurile medicului psihiatru este sa actioneze ca punct final pentru pacientii care au fost mutati dintr-o clinica in alta. Acesti pacienti ofera medicului lor un \"recital\" de simptome fizice invalidante carora nu li se gaseste nici o cauza fizica (somatizare). Pacientul stie ca \"trebuie sa fie ceva in neregula\". in cele din urma, pacientul neglijat este trimis la medicul psihiatru deoarece medicul declara ca nu este \"nimic in neregula\" si ca pacientul este doar un hipocondriac. Apoi medicul psihiatru munceste mult pentru a desface ciclul de prezentare a simptomelor si a instigatiilor, recunoscand ca este ceva in neregula. in acest caz obiectivul este de a reincadra prezentarea simptomelor in probleme care trebuie rezolvate. Aceasta poate incepe cu acceptarea de catre medic a faptului ca pacientul este suferind si ca el asteapta raspunsuri utile de la cei care il ingrijesc si care urmeaza sa fie precizate. Dupa silirea raportului, medicul psihiatru va cadea de acord cu pacientul cu privire la un contract1 -acela ca el va asigura consultatii regulate pentru a asculta cum se simte pacientul si va incerca sa il ajute, cu conditia ca pacientul sa recunoasca daca instigatiile precedente nu au fost de ajutor si sa accepte sa nu consulte alti medici pana cand nu trece un numar silit de sedinte.Tipareste Trimite prin email
Adauga documentAdauga articol scris

Copyright © 2008 - 2024 : MediculTau - Toate Drepturile rezervate.
Reproducerea partiala sau integrala a materialelor de pe acest site este interzisa, contravine drepturilor de autor si se pedepseste conform legii.

Termeni si conditii - Confidentialitatea datelor