mediculmeu.com - Ghid medical complet. Sfaturi si tratamente medicale.  
Prima pagina mediculmeu.com Harta site Ghid utilizare cont Index medici si cabinete Contact MediculTau
  Ghid de medicina si sanatate  
Gasesti articole, explicatii, diagnostic si tratament, sfaturi utile pentru diverse boli si afectiuni oferite de medici sau specialisti in medicina naturista.
  Creeaza cont nou   Login membri:
Probleme login: Am uitat parola -> Recuperare parola
  Servicii medicale Dictionar medical Boli si tratamente Nutritie / Dieta Plante medicinale Chirurgie Sanatatea familiei  


Terapia prin sunete
Index » Boli si tratamente » Terapia prin sunete
» Un punct de vedere mai cuprinzator

Terapia prin sunete


Sunetul este rezultatul unei miscari vibratorii a particulelor si obiectelor. Vibratiile care produc sunete reprezinta o energie care exista pretutindeni in natura, nu numai in noi si in lumea in care traim, ci si mult mai departe, in Luna, in stele, in Univers. Datorita faptului ca suntem limitati din punct de vedere fiziologic, urechile noastre pot detecta numai o fractiune redusa din acest vast spectru vibrator. La scara cosmica, sunetul reprezinta o forta universala, nevazuta, capabila de a produce modificari profunde la multe niveluri, cum ar fi, de pilda, cel fizic, cel emotional si cel spiritual. Vom explica modul in care puteti utiliza si dirija forta sunetului, atat sub forma energiei vibratorii a propriei voci, cat si sub forma sunetelor din lumea inconjuratoare, astfel incat acestea sa determine intrarea in rezonanta a corpului si mintii in scopul vindecarii si insanatosirii.


Adauga documentAdauga articol scris

Copyright © 2008 - 2024 : MediculTau - Toate Drepturile rezervate.
Reproducerea partiala sau integrala a materialelor de pe acest site este interzisa, contravine drepturilor de autor si se pedepseste conform legii.

Termeni si conditii - Confidentialitatea datelor