mediculmeu.com - Ghid medical complet. Sfaturi si tratamente medicale.  
Prima pagina mediculmeu.com Harta site Ghid utilizare cont Index medici si cabinete Contact MediculTau
  Ghid de medicina si sanatate  
Gasesti articole, explicatii, diagnostic si tratament, sfaturi utile pentru diverse boli si afectiuni oferite de medici sau specialisti in medicina naturista.
  Creeaza cont nou   Login membri:
Probleme login: Am uitat parola -> Recuperare parola
  Servicii medicale Dictionar medical Boli si tratamente Nutritie / Dieta Plante medicinale Chirurgie Sanatatea familiei  Terapia prin sunete
Index » Boli si tratamente » Terapia prin sunete
» Forta muzicii

Forta muzicii


Share

Puterea muzicii de a induce reactii emotionale constituie o tema mereu evocata de poeti, fiind totodata sufletul artei interpretative. Muzica poate ocoli filtrele logice si analitice ale mintii pentru a sili un contact direct cu sentimentele si cu pasiunile profunde din adancul memoriei si imaginatiei. Acest fapt determina, in continuare, aparitia unor reactii fizice.
Efectele fizice pot fi provocate si in alt mod. Energiile, inclusiv cea a sunetului, sunt neutre din punct de vedere moral. Aceasta inseamna ca ele pot fi utilizate pentru a face bine sau rau. Sunetul constituie o forta puternica; atunci cand se fac abuzuri, el poate provoca stari de iritare, dezorientare, vatamari sau chiar moarte. Pentru folosirea corecta a energiilor sonore, este absolut necesar sa existe un respect fata de ata, precum si un simt al responsabilitatii morale. Acest simt al responsabilitatii le era impus studentilor in filosofie din Grecia si Roma antica, unde se acorda multa atentie selectarii unei muzici cu efecte tamaduitoare, menita sa asigure sanatate, puritate si un caracter sil.Tipareste Trimite prin email


Adauga documentAdauga articol scris

Copyright © 2008 - 2021 : MediculTau - Toate Drepturile rezervate.
Reproducerea partiala sau integrala a materialelor de pe acest site este interzisa, contravine drepturilor de autor si se pedepseste conform legii.

Termeni si conditii - Confidentialitatea datelor

  Sectiuni Boli si tratamente:


 
Fa-te cunoscut!
Invitatie Online - promoveaza produse medicale

Promoveaza! firme, clinici, cabinete medicale. Locul ideal sa spui si la altii ca existi.

 

Creaza cont si exprima-te

vizitatorii nostri pot fi clientii tai