mediculmeu.com - Ghid medical complet. Sfaturi si tratamente medicale.  
Prima pagina mediculmeu.com Harta site Ghid utilizare cont Index medici si cabinete Contact MediculTau
  Ghid de medicina si sanatate  
Gasesti articole, explicatii, diagnostic si tratament, sfaturi utile pentru diverse boli si afectiuni oferite de medici sau specialisti in medicina naturista.
  Creeaza cont nou   Login membri:
Probleme login: Am uitat parola -> Recuperare parola
  Servicii medicale Dictionar medical Boli si tratamente Nutritie / Dieta Plante medicinale Chirurgie Sanatatea familiei  Termenii si conditii

I. CONTINUTUL SITEULUI.


Siteul www.mediculmeu.com ofera utilizatorilor sai o bogata baza de informatii,opinii si studii de specialitate privind diferite tipuri de boli, tratamete clasice si neturiste.
Articolele publicate pe acest site sunt unele de ultima ora din surse medicale foarte cunoscute, studii, articole scrise de medici romani de prestigiu. Toate aceste articole sunt adaptate in asa fel incat sa ofere o informatie profesionista dar in acelasi timp accesibila tuturor vizitatorilor care folosesc acest mijloc de informare.


In cadrul site-ului raspunsurile la intrebarilele vizitatorilor sau viitorilor parinti sunt oferite de de echipa noastra de specialisti de inalta calificare si cu o vasta experienta in probleme de sanatat si tratarea diferitelor afectiuni. .(medici, psihiatri, carti de specialitate etc.)


Site-ul mediculmeu.com include si un dictionar medical avind un caracter informativ (articole pe baza termenului ) care este parte integranta a acestui site alaturi de un dictionar de medicamente realizat be baza prospectului.

 

 

II. RESPONSABILITATE.


Toate informatiile publicate pe acest site au un caracter suplimentar si informativ si nu pot inlocui recomandarile medicilor care iau contact cu realitatea bolii dumneavoastra.
mediculmeu.com va recomanda sa contactati ori de cate ori este necesar medicul sau specialistul dumneavoastra pentru orice problema concreta, avand astfel certitudinea unui tratament potrivit.
mediculmeu.com nu isi asuma nici o responsabilitate pentru informatiile pe care le veti gasi pe diferite sectiuni precum medici farmacii cabinete sau spiale, sau in orice alta sectiune in care textul este preluat din alte site-uri care ofera informatiile respective.. Autorii articolelor, comentariilor, mesajelor sau ai numelor de utilizatori prezentate in cadrul site-ului isi asuma intreaga responsabilitate.


mediculmeu.com nu isi asuma responsabilitatea pentru nici un fel de prjudiciu rezultat in urma accesarii informatiei prezentate in cadrul site-ului.

 

III. SISTEMUL DE GARANTII


Noi nu garantam calitatea, responsabilitatea, oportunitatea sau acuratetea informatiilor prezentate sau a serviciilor furnizate. Chiar daca noi facem tot ce este rezonabil posibil in a autentifica informatiile furnizate de membri la inregistrare, nu putem impiedica diverse persoane in a furniza informatii false sau actiona in scopuri ascunse.

 

Noi solicitam fiecarui membru inregistrat sa actioneze in mod onest si etic atunci cand foloseste serviciile oferite de mediculmeu.com. Cu toate acestea, nu putem fi siguri ca toate informatiile furnizate de membrii inregistrati sunt actuale si corecte. Va incurajam sa comunicati cu alti membri respectand principiile bunului simt si prudentei. Este responsabilitatea ta sa evaluezi increderea in si acuratetea tuturor formelor de garantie oferite de catre alti membri.

 

Este reponsabilitatea ta sa inregistrezi si sa mentii un Profil Personal corect (mai ales atunci cand obiectivul tau este acela de a obtine mai multi vizitatori pentru cabinetul medical - furnizanc ceorect date precum adresa, orar, telefoane etc) astfel incat vizitatorii sa primestca informatii precise prin intermediul mediculmeu.com. Acest serviciu si informatiile prezentate pe acest website sunt furnizate "asa cum sunt", iar folosirea acestui site se face complet si exclusiv pe riscul tau. Atat cat ii este permis de lege, mediculmeu.com se deroga de asumarea oricarei garantii exprese sau implicite. mediculmeu.com nu ofera nici un fel de garantie ca: serviciul va corespunde cerintelor tale, serviciul va fi oportun si fara greseala, rezultatele utilizarii site-ului vor fi in concordanta cu scopul propus, calitatea va corespunde asteptarilor tale, sau orice erori ale site-ului vor fi corectate. Nici un fel de sfat sau informatie, obtinute oral sau in scris de la mediculmeu.com, nu vor reprezenta garantie daca nu este expres mentionata in prezentul Acord.

 


Adauga documentAdauga articol scris

Copyright © 2008 - 2024 : MediculTau - Toate Drepturile rezervate.
Reproducerea partiala sau integrala a materialelor de pe acest site este interzisa, contravine drepturilor de autor si se pedepseste conform legii.

Termeni si conditii - Confidentialitatea datelor
Fa-te cunoscut! invitatie
Invitatie Online - promoveaza produse medicale invitatie 2

Promoveaza! firme, clinici, cabinete medicale. Locul ideal sa spui si la altii ca existi.

 

Creaza cont si exprima-te

invitatie 3
vizitatorii nostri pot fi clientii tai