mediculmeu.com - Ghid medical complet. Sfaturi si tratamente medicale.  
Prima pagina mediculmeu.com Harta site Ghid utilizare cont Index medici si cabinete Contact MediculTau
  Ghid de medicina si sanatate  
Gasesti articole, explicatii, diagnostic si tratament, sfaturi utile pentru diverse boli si afectiuni oferite de medici sau specialisti in medicina naturista.
  Creeaza cont nou   Login membri:
Probleme login: Am uitat parola -> Recuperare parola
  Servicii medicale Dictionar medical Boli si tratamente Nutritie / Dieta Plante medicinale Chirurgie Sanatatea familiei  
termeni medicali


Sanatatea creierului
Index » Sanatatea familiei » Sanatatea creierului
» Cancerul

Cancerul







Au fost inregistrate diferente clare de potential electric prin area imaginilor surprinse la nivelul degetului unui bolnav de cancer cu cele ale unui bolnav de artrita In cazul bolnavului de artrita se constata o puternica atenuare a debitului de energie. Energia, masurata in functie de puterea descarcarii de tip corona, pare a se acumula in articulatii, formand in unele cazuri adevarate insule reumatice. Dimpotriva, amprenta unui bolnav de cancer prezinta o eruptie haotica, vulcanica de energie, atat pe electroscanner cat si pe imaginea Kirlian inregistrandu-se semnale puternic distorsionate. Un fapt extrem de interesant este acela ca, atat la inregistrarea pe scanner, cat si la cea pe aparatul fotografic" Kirlian, se remarca o disfunctie la nivelul timusului, la ambii bolnavi. inainte de a aborda in detaliu fiecare dintre aceste boli, insistam, asupra faptului ca cele doua instrumente propuse mai sus trebuie folosite prin asociere cu alte metode si aparate pentru confirmarea rezultatelor, chiar daca practicianul detine o vasta experienta in domeniu. In acest fel, se poate evita orice eroare de diagnosticare in ciuda eforturilor metodologice si de cercetare depuse in descoperirea unor tratamente eficiente ale bolii de cancer, cat si a succeselor rezumate in aceasta directie, bizar ramane totusi faptul ca specialistii nu au reusit sa se puna inca de acord in privinta cauzei care proaca aparitia cancerului ( Tabelul 8.3.).



Tabelul 8.3.
Cateva sugestii legate de cauzele cancerului, in functie de
momentul instalarii bolii
1. Fumat
2. Radicali cu oxidare libera
3. Grasimi si carne preparata
4. Traume psihice
5. Ioni radioactivi
6. Expunere la radiatiile solare
7. Iritari ale pielii
Tratamente ale cancerului in urma carora s-au inregistrat rezultate pozitive
1. Interventie chirurgicala
2. Alimentatie care include legume si fructe in stare naturala
3. Exercitarea intei
4. Homeopatie complexa
5. Tratament medicamentos
6. Tratament radioactiv
7. Eliberarea de stres.

Postulatul conform caruia aparatul Kirlian poate detecta prezenta celulelor tumorale inainte ca boala sa se manifeste la nivel fizic constituie un prim pas, important atat din punct de vedere al etiologiei cancerului cat si prin aceea ca marcheaza descoperirea unui instrument de diagnosticare a bolii. Efectul Kirlian a fost confirmat de metodele electronografice puse la punct de Dumitrescu, iar convingerea noastra ferma este aceea ca ambele metode sunt compatibile cu ipoteza radiatiei morfogenetice.In modulul dedicat tratarii cancerului din lucrarea Twenty-first Century Medicine, dr. Julian Kenyon afirma ca obiectivul pe care si 1-a propus Institutul National pentru tratarea cancerului din Statele Unite, acela de a reduce la jumatate numarul cazurilor de cancer pana la finele acestui secol, se intemeiaza mai mult pe increderea in profesionalismul si forta creatoare a cercetatorilor din acest domeniu. Oricum, speranta ca intr-o buna zi m reusi sa anihilam micrometastazele (tumori secundare infime) presupune in acest moment ca avem o mare doza de optimism."
Evaluand rapid cele sapte potentiale tratamente curative enuntate mai sus, m constata modul in care fiecare dintre acestea induce efecte benefice, dar si faptul ca nici unul dintre ele nu recurge exclusiv la teoria pe care am formulat-o. Conform ipotezei noastre, faptul ca interventia chirurgicala da rezultate pozitive se explica prin aceea ca, extirpand celulele bolnave, este inlaturata cauza fizica a emiterii undelor maligne.

Totusi, dupa cum demonstreaza cazuistica, exista posibilitatea ca aceste celule sa recidiveze sau sa se regenereze, nu neaparat in proximitatea zonei afectate de tumoare, ci chiar in regiuni indepartate si aparent fara nici o legatura ale organismului. In opinia noastra, daca operatia presupune extirparea unui lum mare de tesut etc, nu este recomandabila interventia pe cale chirurgicala asupra tumorii deoarece aceasta nu va produce efecte benefice majore asupra principalei surse de emisie a informatiei radioactive care, dupa noi este creierul.
Cu siguranta, tipul de alimentatie, in special consumul de fructe si legume in stare naturala, va asigura pomparea unei cantitati mari de energie spre celulele neafectate de boala, permitandu-le sa isi fortifice semnalul de aparare. Insa, fiind rba numai de semnale periferice, cele care provin de la creier neputand fi modificate, acest tratament folosit singular, iar nu in asociere cu alte metode terapeutice benefice, va avea rezultate minore, recidiva fiind posibila imediat dupa intreruperea regimului de alimente consumate in stare naturala.
Exercitiul intei este o tentativa directa de a stapani fenomenul malign prin izolarea buclelor de stres existente in organism si inducerea, la nivelul subconstientului, a comenzilor de corectare a activitatii aberante instalata la nivel celular. Dintre toate metodele terapeutice propuse, aceasta pare a fi cea mai eficienta.

Recomandam explorarea tehnicilor de stimulare a intei si exersarea acestora, spre exemplu hipnoterapia profunda, fiind convinsi ca ele isi pot aduce o contributie insemnata la tratarea cancerului pe aceasta cale.
Homeopatia complexa constituie un important pas inainte deoarece, in esenta, aceasta metoda terapeutica rezida in transmiterea efectiva a semnalelor de corectie pe frecventa benefica spre celulele malignizate. Totusi, drumul a fost parcurs numai pana la jumatate: radiatiile transmise pe cale homeopatica sunt derivate prin prelucrarea unor substante naturale (si poate ca ele nu constituie intotdeauna o reflectare exacta a frecventei maligne), efectul putand fi obtinut si prin introducerea in organism a unei frecvente radioactive indusa pe cale electronica.
Tratamentul medicamentos isi aduce o certa contributie la stoparea sau vindecarea bolii prin intermediul undelor radioactive pe care lucreaza medicamentele, insa actiunea sa este intrucatva brutala, el putand produce, din nefericire, in foarte multe cazuri, efecte mai degraba nocive. Presupunem ca medicamentele distrug tesuturile sanatoase in acelasi timp cu cele maligne, procand un adevarat cortegiu de efecte secundare.
Tratamentul prin iradieri ionizante este de asemenea o metoda pur distructiva, ea neurmarind sa readuca la normal activitatea si functiile tesuturilor malignizate, ci numai sa le distruga.

Ca si metodele de interventie chirurgicala, iradierile nu ar trebui recomandate in acele cazuri in care tratamentul presupune dizlocari lumetrice mari de tesut, mai ales la acele tipuri de celule care nu se mai pot regenera. in sfarsit, eliberarea de stres este evident o modalitate terapeutica ce sporeste sansele creierului de a retransmite comenzile corectoare spre celulele organismului pe care il coordoneaza. Totusi, se recomanda asocierea acestei terapii cu metodele de stimulare a mecanismelor psihice care au capacitatea de a elimina complet buclele de stres existente. Spre exemplu, distragandu-i bolnavului atentia de la framantarile sale" pot fi reinstaurate nivelurile energetice normale in interiorul celulelor sanatoase pentru ca acestea sa se fortifice in scopul instaurarii ulterioare a semnalelor morfogenetice corecte la nivelul intregului organism.


Dupa cum era de asteptat, cauzele care incrimineaza aparitia cancerului sunt compatibile cu ipoteza noastra. Actiunea fumului de tigara afecteaza direct capacitatea creierului de a transmite semnale organismului deci de a comunica cu celulele. Radicalii cu oxidare libera afecteaza legaturile de hidrogen din interiorul celulelor periferice, putand astfel exercita o influenta negativa asupra mecanismelor de receptie de la nivelul ADN-ului.

Nivelul scazut de radiatie naturala pe care il poseda grasimile si carnea preparata nu pot avea influente benefice asupra fortei cu care celula isi transmite mesajul corect, ba uneori pot avea chiar efecte nocive. Traumele psihice reprezinta o interferare directa a fortei cu care este transmis semnalul dinspre creier, ele actionand in sensul slabirii activitatii electrice cerebrale. Expunerea la radiatiile solare are o influenta externa, iar actiunea sa se rezuma, in majoritatea cazurilor, la nivelul tesutului epidermic. Totusi, conform ipotezei noastre in timp, celulele peliculare cu activitate aberanta r reusi sa afecteze tesuturile subcutanate, devenind activ malignizate. Anumite substante iritante pentru piele probabil exercita acelasi tip de influenta, iar noi nu excludem posibilitatea ca anumite substante ingerate sa proace un efect iritant similar in interiorul organismului. De aceea este extrem de importanta cunoasterea si controlarea capacitatii de energie pe care o emit alimentele, ca si nivelul pana la care au fost inhalate anumite substante toxice sau iritante, ca praful de carbune si azbest, daca aceasta cantitate poate perturba morfologia normala a organismului care le-a preluat.
Sugeram, asadar, abordarea dintr-o perspectiva complet noua a metodelor de tratare a cancerelor. Medicilor si practicienilor le revine sarcina de a explora ideile propuse de noi, folosindu-se de experienta acumulata in tratarea cazurilor pe care le-au avut in studiu.

Dupa opinia noastra, cea mai buna metoda de tratament este aceea de a copia fluxul energetic normal al unui organism dat si de a-l retransmite spre acele zone ale organismului al caror camp electromagnetic a fost perturbat de diverse cauze.
Am amintit anterior teoria radiatiei celulare postulata de Lakhovsky si oscilatorul pe frecvente multiple pe care acesta 1-a inventat. Nu am amintit in schimb nimic despre aplicatiile documentate ale metodei sale. in decursul deceniilor doi si trei, medici de la spitalele din Paris, New York si alte mari orase ale lumii au folosit acest echipament in tratarea atat a cancerului, cat si a artritei. Prezentam pe scurt cateva dintre cazurile atestate documentar.
TRATAMENTUL CANCERULUI
Cazul nr. 1. (comunicare prezentata la Congresul de radiologie de la Florenta, mai 1928)
C.T. yarsta: 25 de ani. Diagnostic: sarcom recidivant la una din maini. in urma cu doi ani, pacienta a suferit o interventie chirurgicala de sarcom la mana. Dupa sase luni, boala a recidivat, impunandu-se astfel repetarea operatiei. Timp de cateva luni de la operatie, pacienta s-a comportat bine, insa in noiembrie 1927 a suferit o noua recidiva. in acest moment, am aplicat pacientei un circuit oscilant tip Lakhovsky\' sub forma unei bratari pe care a purtat-o permanent la incheietura. La cincisprezece zile de la inceperea experimentului, pacienta a declara ca durerea disparuse aproape complet. Dupa inca o luna, tumoarea isi pierduse din duritate, iar dupa alte doua luni se resorbise complet.

Acest caz, prezentat de Dr. Attilj, directorul Sectiei de Radiologie de la Spitalul San Spirito din Sassia, Roma, este doar unul din cele patru cazuri similare cu care medicul a inceput programul experimental de tratare a cancerului prin metoda Lakhovsky.
Cazul nr. 2 (comunicare a Dr. Cincin de Sevran, Seine et Oise, 6 martie 1929)
Una din pacientele mele a fost operata de sarcom localizat la unul din ovare. In ianuarie 1928, bolnava a acuzat edeme, dureri abdominale si stare generala de oboseala. incepand din mai 1928, ea a purtat permanent asupra sa un circuit oscilant Lakhovsky. in prezent se simte excelent. Chirurgul care a operat-o nu a reusit sa isi explice vindecarea. De cand poarta circuitul oscilant Lakhovsky (colier si centura), pacienta se simte mai bine ca niciodata.
Aceste rapoarte sunt doar cateva dintr-un numar foarte mare de cazuri tratate^prin metoda Lakhovsky, adica folosirea unui circuit poril. in 1931, Lakhovsky a inventat oscilatorul pe frecvente multiple (. 8.7.), iar modul in care a fost folosit acest instrument in tratarea cazurilor de cancer este descris in sectiunea care urmeaza. Ca aspect, aparatul este asemanator echipamentului inventat de Tesla (. 8.8.).

Cazul nr. 3: Doamna C, varsta 68 de ani
Diagnostic: ulcer de natura canceroasa situat in unghiul interior al ochiului stang, cu diametru de aproximativ un centimetru si jumatate. Durata bolii: trei ani. Diagnostic confirmat la biopsie (examinarea tesutului la microscop).
Bolnava fusese tratata in urma cu douazeci si trei de ani pentru o leziune faciala (tratament cu raze ultraviolete). Atunci s-a constatat o ameliorare a bolii insa, ulterior, in zona respectiva s-a dezltat o crusta cu aspect suspect. Tratamentul cu ajutorul oscilatorului Lakhovsky a inceput pe 8 septembrie 1931 la Spitalul St. Louis din Paris. Dupa cea de-a treia sedinta (fiecare sedinta dura cincisprezece minute) s-a putut constata o ameliorare a starii generale a bolnavei si o diminuare a lumului leziunii. In 19 noiembrie 1931, ulceratia cancerigena se resorbise complet (. 8.9. si . 8.10.).





Tipareste Trimite prin email




Adauga documentAdauga articol scris

Copyright © 2008 - 2024 : MediculTau - Toate Drepturile rezervate.
Reproducerea partiala sau integrala a materialelor de pe acest site este interzisa, contravine drepturilor de autor si se pedepseste conform legii.

Termeni si conditii - Confidentialitatea datelor






  Sectiuni Sanatatea familiei:


 
Fa-te cunoscut! invitatie-1
Invitatie Online - promoveaza produse medicale invitatie-2

Promoveaza! firme, clinici, cabinete medicale. Locul ideal sa spui si la altii ca existi.

 

Creaza cont si exprima-te

invitatie-3
vizitatorii nostri pot fi clientii tai