mediculmeu.com - Ghid medical complet. Sfaturi si tratamente medicale.  
Prima pagina mediculmeu.com Harta site Ghid utilizare cont Index medici si cabinete Contact MediculTau
  Ghid de medicina si sanatate  
Gasesti articole, explicatii, diagnostic si tratament, sfaturi utile pentru diverse boli si afectiuni oferite de medici sau specialisti in medicina naturista.
  Creeaza cont nou   Login membri:
Probleme login: Am uitat parola -> Recuperare parola
  Servicii medicale Dictionar medical Boli si tratamente Nutritie / Dieta Plante medicinale Chirurgie Sanatatea familiei  
termeni medicali


Intrebari si raspunsuri
Index » Boli si tratamente » Diabet zaharat » Intrebari si raspunsuri
» Cum se poate explica acest lucru ?

Cum se poate explica acest lucru ?Am diabet de 20 de ani. in ultimul an m-am trezit de 3 ori la spital, dupa coma hipoglicemica. Nu-mi amintesc nici un simptom care sa ma fi atentionat ca sunt in pericol de Mpoglicemie. Cum se poate explica acest lucru ?
Sunt mai multe explicatii. Este posibil ca dupa 20 de ani de diabet sa ati o neuropatie diabetica, care va impiedica sa mai percepeti semnele de alarma ale hipoglicemiei. in acest caz este nevoie sa faceti un autocontrol mai atent al diabetului, pentru a depista valorile mici ale glicemiei si pentru a prenii instalarea comei. Deasemeni, controlati functia rinichiului, intrucat este posibil ca glicemiile dumneavoastra sa fie frecnt scazute, prin imposibilitatea rinichiului de a internii in eliminarea si caolizarea insulinei. Astfel hipoglicemia este mai greu perceputa, organismul fiind obisnuit cu glicemii frecnt scazute. Dupa o hipoglicemie sera este posibil ca alte hipoglicemii ulterioare sa fie greu percepute.Tipareste Trimite prin email
Adauga documentAdauga articol scris

Copyright © 2008 - 2024 : MediculTau - Toate Drepturile rezervate.
Reproducerea partiala sau integrala a materialelor de pe acest site este interzisa, contravine drepturilor de autor si se pedepseste conform legii.

Termeni si conditii - Confidentialitatea datelor