mediculmeu.com - Ghid medical complet. Sfaturi si tratamente medicale.  
Prima pagina mediculmeu.com Harta site Ghid utilizare cont Index medici si cabinete Contact MediculTau
  Ghid de medicina si sanatate  
Gasesti articole, explicatii, diagnostic si tratament, sfaturi utile pentru diverse boli si afectiuni oferite de medici sau specialisti in medicina naturista.
  Creeaza cont nou   Login membri:
Probleme login: Am uitat parola -> Recuperare parola
  Servicii medicale Dictionar medical Boli si tratamente Nutritie / Dieta Plante medicinale Chirurgie Sanatatea familiei  
termeni medicali


Terapia florala
Index » Boli si tratamente » Terapia florala
» Lipsa reactiei

Lipsa reactieiUneori, florile Bach nu au nici un efect asupra pacientului si cauzele pot fi diferite. inainte de a renunta ia tratament, se recomanda insa ca pacientul sa cerceteze cauzele ineficientei tratamentului:
- Combinarea esentelor din florile Bach nu a fost facuta corect. in acest caz, trebuie pus un nou diagnostic, in urma caruia sa poata fi silita combinarea adecvata a esentelor.
- Pacientul nu a simtit efectul florilor Bach. Uneori efectul este atat de slab, incat schimbarile nu se fac remarcate decat treptat.
- Florile nu isi fac efectul pentru ca pacientul insusi nu doreste cu adevarat sa se vindece.
Acest fenomen poate fi observat in toate domeniile fizioterapiei, chiar si in medicina aiopata. Mai ales substantele care au un efect foarte slab pot fi blocate foarter usor prin \"inchiderea\" sufletului.
- Doza zilnica nu este suficienta. Mai ales in cazuri grave se recomanda marirea dozei.
- Intervalul de timp in care se iau medicamentele este prea scurt, astfel incat nu poate fi observat un efect imediat. in acest caz, medicamentele trebuie administrate intr-un interval de timp mai lung, astfel incat florile sa-si faca efectul in intregime.
- Pacientul care se trateaza cu florile Bach nu participa actila dezvoltarea personalitatii, ci se bazeaza exclusipe efectul florilor. Prin acest comportament, pacientul blocheaza raspandirea energiei florilor in organism.Tipareste Trimite prin email
Adauga documentAdauga articol scris

Copyright © 2008 - 2024 : MediculTau - Toate Drepturile rezervate.
Reproducerea partiala sau integrala a materialelor de pe acest site este interzisa, contravine drepturilor de autor si se pedepseste conform legii.

Termeni si conditii - Confidentialitatea datelor