mediculmeu.com - Ghid medical complet. Sfaturi si tratamente medicale.  
Prima pagina mediculmeu.com Harta site Ghid utilizare cont Index medici si cabinete Contact MediculTau
  Ghid de medicina si sanatate  
Gasesti articole, explicatii, diagnostic si tratament, sfaturi utile pentru diverse boli si afectiuni oferite de medici sau specialisti in medicina naturista.
  Creeaza cont nou   Login membri:  
Probleme login: Am uitat parola -> Recuperare parola
  Servicii medicale Dictionar medical Boli si tratamente Nutritie / Dieta Plante medicinale Chirurgie Sanatatea familiei  


Reflexologie
Index » Boli si tratamente » Reflexologie
» Ghid terapeutic

Ghid terapeuticSi acum, dupa ce tehnica presopuncturii a fost invatata si suntem siguri de aceasta, intrucat manevrele sale sunt foarte usor de executat, sa vedem care sunt beneficiarii sai. Dar, mai inainte sa-i prezentam, cu riscul de a ne repeta, reamintim si subliniem chiar ca presopunctura nu poate substitui tratamentul indicat de medic. Ea poate fi folosita, insa, ca o metoda adjuvanta. Sunt, totusi, asa dupa cum se va vedea, si suferinte, desigur usoare, care pot beneficia in exclusivitate de presopunctura. Daca in asemenea cazuri presopunctura ramane fara rezultat ea nu trebuie continuata si nici consultul medicului amanat.
Ca metoda sa poata fi la indemana oricui, au fost alese punctele cel mai usor de reperat si totodata eficace. Fiecare punct, pe langa notatia clasica, poarta o anumita denumire, de cele mai multe ori in legatura cu topografia sau actiunea sa. in felul acesta ele r fi mult mai usor memorate.

In lucrarea de fata veti mai gasi cateva module despre masajul anumitor puncte situate pe unele segmente ale corpului: talpa si mana. Pentru ca metoda sa fie cat mai eficienta, in aceeasi sedinta se va masa punctul clasic" de acupunctura si unul din punctele situate pe talpa sau mana. in felul acesta rezultatele r fi mult mai bune, intocmai ca macroacupunctura si microacupunctura, efectuate simultan.
Asadar, iata-ne in fata partii a doua a acestei lucrari - practica presopuncturii. Simpla lectura a primei parti sa fi fost oare un argument convingator, pentru a va decide sa recurgeti la acest mijloc terapeutic atat de nenociv? Greu de presupus un asemenea mare succes!
Si totusi, numai pentru aceasta calitate merita sa incercati, deoarece: Un sfat cand nu este rau, spunea Goethe, nu-l i dispretui".
Tipareste Trimite prin email

Fatal error: Call to undefined function afiseaza_reclama_sub_text() in /home/svadan37/public_html/medicultau/boli-si-tratamente/reflexologie/ghid-terapeutic.php on line 31