mediculmeu.com - Ghid medical complet. Sfaturi si tratamente medicale.  
Prima pagina mediculmeu.com Harta site Ghid utilizare cont Index medici si cabinete Contact MediculTau
  Ghid de medicina si sanatate  
Gasesti articole, explicatii, diagnostic si tratament, sfaturi utile pentru diverse boli si afectiuni oferite de medici sau specialisti in medicina naturista.
  Creeaza cont nou   Login membri:  
Probleme login: Am uitat parola -> Recuperare parola
  Servicii medicale Dictionar medical Boli si tratamente Nutritie / Dieta Plante medicinale Chirurgie Sanatatea familiei  


Reflexologie
Index » Boli si tratamente » Reflexologie
» Frigiditatea

FrigiditateaFrigiditatea este suferinta sau, daca vreti, infirmitatea" anumitor femei, pastrata, de cele mai multe ori, ca o taina. Aceasta suferinta consta in lipsa sau scaderea satisfactiei si atractiei sexuale. Raporturi sexuale inadecvate in antecedente, oboseala, unele bob genitale, teama de sarcina sunt principalele cauze ale frigiditatii.
Medicina traditionala considera frigiditatea ca fiind produsa de un d energetic in meridianele ce deservesc regiunea genitala. Tratamentul va consta, deci, din stimularea anumitor puncte, care zeaza reechilibrarea energiilor din meridianele respective. Spre conngere, se recomanda:
» stimularea, timp de mai multe saptamani a punctului Poarta de piatra" - VCj-, numit si Elixir de ata lunga" (. 65), situat la 2 masuri sub ombilic - tonifiere.
Alte aplicatii: dureri abdominale - dispersie.
Tot medicina traditionala ne mai spune ca meridianul rinichiului1 stang contine energia sexuala a barbatului, iar cel drept, pe cea a femeii. in consecinta, mai stimulati si acest punct, de pe gamba dreapta, denumit Oceanul sclipitor" - R6 -- (. 66), situat in scobitura de sub maleola interna -tonifiere.
Alte indicatii: menstruatie dureroasa, sani dur-erosi inaintea menstruatiei - dispersie.
Tipareste Trimite prin email