mediculmeu.com - Ghid medical complet. Sfaturi si tratamente medicale.  
Prima pagina mediculmeu.com Harta site Ghid utilizare cont Index medici si cabinete Contact MediculTau
  Ghid de medicina si sanatate  
Gasesti articole, explicatii, diagnostic si tratament, sfaturi utile pentru diverse boli si afectiuni oferite de medici sau specialisti in medicina naturista.
  Creeaza cont nou   Login membri:  
Probleme login: Am uitat parola -> Recuperare parola
  Servicii medicale Dictionar medical Boli si tratamente Nutritie / Dieta Plante medicinale Chirurgie Sanatatea familiei  


Reflexologie
Index » Boli si tratamente » Reflexologie
» Hipotensiunea arteriala

Hipotensiunea arterialaSe considera hipotensiv adultul care, la masuratori repetate, prezenta cifre tensionale sub 10 cm pentru maxima si sub 6 cm pentru minima, iar peste rsta de 60 de ani, sub 12 cm pentru maxima si sub 7 cm pentru minima. Cei mai multi se obisnuiesc cu aceste lori scazute. Altii, in schimb, acuza oboseala, ameteli, zgomote in urechi si raceala la extremitati. Unele femei pot prezenta si menstruatii neregulate sau insuficiente.
Hipotensiunea arteriala poate fi intalnita ca un simptom in loul clinic al unor boli de inima, endocrine sau meolice, in aceste cazuri, tratamentul hipotensiunii fi inscris in cel al bolii de baza.
Cauza cea mai frecventa a hipotensiunii arteriale este dereglarea sistemului nervos vegetativ.
Hipotensiunea arteriala se mai poate instala si brusc, punand astfel in pericol viata bolnavului. O asemenea hipotensiune ocazionala poate fi intalnita in sincope, socuri sau colaps. Ea necesita un tratament de urgenta din partea medicului.

Hipotensiunea arteriala permanenta, cronica, beneficiaza d< masuri igieno-dietetice: plimbari zilnice pe jos, practicarea unu sport usor, proceduri hidroterapice pentru fortifierea organismu lui si regim alimentar cu ce mai multa sare decat de obicei.
Pentru orice fel de hipotensiune arteriala folositi si presopunctura.
» Un punct ce poate fi destul de usor si repede reperat, cu actiune asupra circulatiei sangelui, este Asaltulcentrat" - VS9 - (. 77), situat in apropierea unghiei degetului mijlociu de la mana ~ tonifiere. Pentru urgente strangeti energic rful degetului mijlociu
Alte indicatii: frica, impotenta sexuala - tonifiere.
Tipareste Trimite prin email

Fatal error: Call to undefined function afiseaza_reclama_sub_text() in /home/svadan37/public_html/medicultau/boli-si-tratamente/reflexologie/hipotensiunea-arteriala.php on line 34