mediculmeu.com - Ghid medical complet. Sfaturi si tratamente medicale.  
Prima pagina mediculmeu.com Harta site Ghid utilizare cont Index medici si cabinete Contact MediculTau
  Ghid de medicina si sanatate  
Gasesti articole, explicatii, diagnostic si tratament, sfaturi utile pentru diverse boli si afectiuni oferite de medici sau specialisti in medicina naturista.
  Creeaza cont nou   Login membri:  
Probleme login: Am uitat parola -> Recuperare parola
  Servicii medicale Dictionar medical Boli si tratamente Nutritie / Dieta Plante medicinale Chirurgie Sanatatea familiei  


Reflexologie
Index » Boli si tratamente » Reflexologie
» Balonarile

BalonarileMedicii considera un abdomen normal cand acesta, la pal-pare, este moale, suplu, elastic si nedureros, iar la inspectie, nici excavat, nici marit de volum.\' Aceste caracteristici, in cazul anumitor suferinte, nu se mai pastreaza. Astfel, abdomenul este dureros spontan si la palpare in diaree, dizenterie, peritonita etc, iar marit de volum, in prezenta unei tumori, revarsat lichidian, tesut grasos din abundenta si acumulari de gaze in intestine. In acest ultim caz vorbim de\' balonari. Ele survin in boli de ficat, indigestie, colite, constipatie etc.
Si medicina traditionala vorbeste de balonari, pe care le considera energii nocive care stagneaza in intestine. Si in acest caz dispersarea energiilor aduce cu sine ameliorarea suferintei respective.
» Masati un punct destul de eficace, denumit Stomac inferior" .- VC10 - (. 31), situat la 2 masuri deasupra ombilicului (buric) ' dispersie.
Alte indicatii: varsaturi - dispersie.
Alte remedii; lovituri usoare, cu varful degetelor, pe osul sacru, insistandu-se pe locui unde acest os se articuleaza cu vertebra lombara.
Tipareste Trimite prin email

Fatal error: Call to undefined function afiseaza_reclama_sub_text() in /home/svadan37/public_html/medicultau/boli-si-tratamente/reflexologie/balonarile.php on line 30